miércoles, 19 de julio de 2017

Calcul acoperis in 4 ape

Calculator acoperis online gratuit. Cu acest instrument puteti sa va calculati suprafetele diferitelor configuratii de acoperis cu sau fara lucarne. CALCULATOR ACOPERIS APE. COMPLETEAZA DATELE ACOPERISULUI TAU!


Va recomand sa folositi acest calculator doar in scop informativ.

Am lansat un tool absolut gratuit care calculeaza suprafata acoperis pentru diverse forme. Proiect de sarpanta in ape realizat cu RoofCon TrussCon. Aplicand formulele de calcul al suprafetei unui trapez sau triunghi, rezulta ca:.


Presupunand ca acoperisul este unul in patru ape simplu, asezat pe o casa in forma de dreptunghi, pentru a afla exact suprafata lui trebuie . Se introduc doar cifre (1 au 10) nu (14M sau 10m ). Nu garantam acuratetea rezultatelor, pentru un calcul corect va rugam contactati un reprezentant vanzari. Casă în ape cu o lucarnă. Pasul - Introduceți dimensiunile acoperișului (m) .

Acoperis cu ape si Luncarna. Cati mc de lemn pentru acoperis in ape 17m × 9. Pentru un astfel de acoperis cu o suprafata de circa 100mp, producatorii de pe piata . Puteti selecta una din cele patru tipuri de acoperis pentru care veti face calculul, daca aveti un alt tip de acoperis va rugam sa ne contactati. Potrivit lui Octavian Ungureanu, acoperişul din metal costă între şi. Selectati modelul de acoperis dorit si adaugati dimensiunile casei dvs. Metode de calcul pentru acoperis.


Mai jos sunt prezentatate cateva tipuri de acoperisuri , dar practic . Cunoscut si sub denumirea de acoperis cu doua ape , acesta. Programul de proiectare si calcul structural pentru lemn RoofCon TrussCon este. Acum, veți lua în calcul dacă doriți să realizați o șarpantă care să permită. OFERIM GRATUIT reviste ce conțin informații de la specialiști.


Programe de proiectare și calcul de rezistență a șarpantelor și caselor din lemn prefabricate. Cu ajutorul acestui utilitar primesti o oferta de pret. Lungime coama laterala (c), m. Noţiuni generale despre acoperişuri.

Construcţia unui acoperiş. Dimensionare se face relaţia 4.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares